Hall of Gods – vår favorit

Av | 10 december, 2017

Hall of Gods

Hall of Gods marknadsförs framför allt som en jackpottslot. Med all rätt; Hall of Gods är en av de videoslots som betalar ut de absolut högsta jackpottvinsterna. Till skillnad från många andra jackpottslots, som inte erbjuder mycket mer än just jackpotten, skulle Hall of Gods dock vara en mycket bra videoslot även om den inte kunde ståta med en jackpott. Hall of Gods är en av våra favoriter här på detvarmindag.se. Den bjuder på flera grymma specialfunktioner och den har ett ett riktigt väl genomfört tema.

I Hall of Gods är den gamla asatron i centrum och hämtad från den nordiska mytologin. Bland symbolerna märks bland annat asagudarna Oden, Tor, Freja, Loke och Idun. Bakom hjulen skymtar ett vikingaskepp under attack från Midgårdsormen. I bakgrunden hörs åsknedslag och vågors brus. Ljudeffekterna är utmärkta och för verkligen tankarna till en svunnen tid.

Hall of Gods har både ett free spins-läge, ett bonusspel och vilda symboler. Free spins-läget aktiveras när tre eller fler symboler i form av Odens korpar Hugin och Munin visas spridda på hjulen. Du kan vinna upp till 20 free spins och alla vinster i free spins-läget tripplas. Lite speciellt är att du har chansen att aktivera upp till 20 ytterligare gratissnurr när du är i free spins-läget.

Den vilda symbolen är i form av Midgårdsormen. Den ersätter alla andra symboler förutom bonussymbolen och den spridda symbolen. En riktigt grym funktion är att symbolen, om den hamnar på något av hjulen 2, 3 eller 4, utvidgas till att täcka hela hjulet. Med lite flax får du vilda symboler på alla de tre hjulen i mitten och kan ta hem fantastiska vinster.