SugarPop – för gottegrisar

Av | 10 december, 2017

SugarPop

Vi på Det var min dag har spelat igenom säkerligen uppemot tusen videoslots och automater genom åren, men fram till nu har vi inte stött på en slot som har godis som tema. Det var rätt och slätt på tiden att spelutvecklarna tog sitt ansvar! Den spelutvecklare som får en guldstjärna för att ha introducerat godis som tema i en slot är Betsoft. Denna spelutvecklare går ju alltid sina egna vägar så det är ganska naturligt att det var just Betsoft som var först. Denna välsmakande slot hittar du i många av de bästa svenska casinona som du hittar här bland annat.

SugarPop har inte bara ett unikt tema. Även spelidén är helt unik. Här är inte hjulen i centrum, inte heller insatslinjer. Faktum är att SugarPop inte ser ut som någon annan slot. Det sätt på vilket du vinner är inte direkt heller särskilt vanligt. Det räcker med att minst tre matchande symboler hamnar intill varandra på det 5×5 positioner stora spelfältet. När det sker exploderar symbolerna, som givetvis består av godisbitar, och nya symboler faller ner. Denna funktion är kanske inte helt originell, men det är multiplikatorfunktionen som aktiveras direkt vid ditt första vinstsnurr. Dessutom finns ingen begränsning för hur många vinster du kan ta hem i rad. I praktiken kan du ta hem vinst efter vinst i timtal!

”Lavinfunktionen” är dock inte allt SugarPop har att bjuda på. Här finns en hel rad specialsymboler, också i form av godisbitar, som har minst sagt spektakulära egenskaper. Det finns chokladbitar som sprider sig på spelskärmen och får andra godisbitar att explodera. Det finns också klubbor som snurrar loss symboler från skärmen. Det här är bara två exempel på galenskaperna som Betsoft har programmerat in i SugarPop.

Prova på SugarPop nu. Du kommer inte att ångra dig. Se bara till att du borstar tänderna när du har spelat klart. Godis är inte bra för tänderna. Sugarpop finns också i mobilversion.